1/17/2017

LATELY

1. Black Friday sekä joulun jälkeinen boxingday ei ainakaan saanut mua hillitsemään shoppailuja mutta loppujen lopuksi en ostanut ihan hirveitä määriä alejuttuja. Täällä vielä kun alet jatkuu ihan hirveän kauan aloin olemaan jo kyllästynyt niihin loputtomiin alelaareihin. 2. Poikaystävä tuli käymään tänne kahdeksi viikoksi joulun ja uudenvuoden aikaan ja käytiin muunmuassa ihanassa kylpylässä sekä matkusteltiin Vancouverin ympärillä ja yövyttiin ihanissa hotelleissa.
1. Sainkin viedä poikaysävää mun lempi nähtävyyksiin ja tässä kuvassa näkyvä English Bay onkin aivan ihana "ranta" jonne en malta odottaa pääseväni keväällä ja kesällä. 2. Shoppailua, shoppailua. Taidan viihtyä vähän liiankin hyvin kaupungilla ja kuka nyt ei viihtyisi täällä. Downtown on ihan mieletön paikka missä riittää tosi paljon tekemistä ja nähtävää ja ennen kaikkea kauppoja! :-D

1. Kävelyä kaupungilla tosi kivassa säässä ja uusiin paikkoihin tutustumista. 2. Meidät löytää kaverin kanssa melkeinpä poikkeuksetta joka viikonloppu yhdestä ja samasta ravintolasta. Ruoka siellä on vaan ihan mahtavaa sekä käydään siellä istumassa muutamalla myös iltaisin useasti hyvän musiikin ja juomien takia. 
 1. Mun hiukset on taas kasvanut ihan hurjaa vauhtia enkä oikeen tiedä mitä mun kannattaisi näille tehdä. Alan kaipaamaan jotain pientä tai suurempaa muutosta tälle takkutukalle. 2. Siellä samaisessa ravintolassa yksillä viinilasillisilla.
 1. Poikaystävän kanssa matkustettiin Victoriaan joka on noin 2 tunnin päässä Vancouverista. Viihdyttiin tosi hyvin ja kaupunki oli ihan mielettömän kaunis. 2. Lisää shoppailukuvia, tälläkertaa päällä uusi talvitakki. Mun oli aikakin ostaa talvitakki sillä tää onkin mun ensimmäinen oikeasti lämmin sellainen!
1.  Viimeaikana on tullut päivitettyä vähän meikkilaukun sisältöä sekä suurempaan meikkilaukkuun. Ei auta ainakaan yhtään tällaiselle meikkihamstraajalle että kaikki on paljon halvempaa täällä sekä Sephora löytyy ihan liian lyhyen matkan päästä. 2. <3
 1. Ollaan päästy kaverin kanssa nyt kahdesti katsomaan jääkiekkoa kunnon vip katsomoon ruokien ja juomien kera. Voittaa kyllä helposti 20 dollarin paikat katsomossa mistä mä en edes nää jäälle asti ilman silmälaseja. Kuitenkin jääkiekon katselusta on tullut ihan lemppari puuhaa täällä! 2. Mulla kävi monta kertaa huonosti joululahjaostoksia tehdessä, nimittäin useasti tuli sitten löydettyä jotain ihan pakko saada juttuja vaan itselle.. :-D
Näin mun viime kuukaudet on sujuneet. Talvi täällä näyttää nyt vihdoin olevan ohi koska ulkona tulee lumen sijaan pelkästään vettä. Täällä ei ookkaan satanut viiteen vuoteen lunta ja sää täällä oli kylmempi tänä talvena kun moneen vuoteen vaikka täällä kertaakaan mittari tippunut alle -10 lukeman. Näin vaan on 5 kuukautta kulunut Kanadassa ja enään noin. 5 kuukautta jäljellä. Nyt vaan kun kevät pääsee käyntiin ja ilmat lämpenee niin ulkona voi tehdäkkin niin paljon enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera - Canon EOS 1100D
Objektiivit - Canon EF-S 18-55mm,
Canon EF 40mm f/2.8,
Sigma DG Macro 70-300mm 1:4-5.6

Kiitos kommentista! :-)