5/20/2017

LATELY IN VANCOUVER

1. Näitä maisemia ei voi olla ihailematta. Vihdoin myös jatkuvan sateen tilalle on saatu jo monta aurinkoista hellepäivää ja niitä on luvassa vielä enemmän. 2. Täällä näkyy pesukarhuja tosi useesti ja nää kaksi päättikin oikasta meidän takapihan poikki yhtenä aamuna. Niin ihania! 
1. Mikä oiskaan parempi tapa käyttää vapaapäivät kun shoppailu aurinkoisessa säässä. Kaupungilla tulee kyllä viihdyttyä vähän liiankin hyvin välillä. 2. Ihana Lynn Canyonin puisto mistä löytyy ihanaa turkoosia kirkasta vettä. Heti kun ilmat lämpenee kunnolla on suunnitelmissa päästä tuonne uimaan! 

1. Vancouverin parhaita puolia on varmasti se että täältä löytyy aina joku paikka missä ei oo vielä käynyt. Joka kerta ulos lähtiessä voi kokeilla uutta ravintolaa tai kahvilaa. 2. Viikonlopun viettoon lähdössä. Mun hiukset on kasvanut pituutta ihan järkyttävästi täällä ollessa ja en oo millään saanut aikaseks käydä kampaajalla joten heti kotiin tullessa pitää kyllä varata aika. 
 1. Taas yksi ihan älyttömän hyvä ravintola löydetty! Täällä on tosi normaalia että saa ranskalaisten tilalle valita salaatin ja mun mielestä toi on ihan huippu idea sillä en ikinä jaksa syödä niitä kuitenkaan. 2. Viime viikonloppuna shoppaillessa vein sovituskoppiin muutamankin farkkuhameen mutten ihan vielä löytänyt sitä täydellistä yksilöä kesäksi.
1. Taas viikonlopun viettoon lähdössä! 2. Näissä maisemissa kelpaa kyllä istua kahvilla. Tämä kahvila ja ravintola vieläpä kiertää ympäri joten istuessa näkee koko Vancouverin.
1. Oon täällä jo muutaman kerran vuokrannut pyörän ja pyöräillyt ihanissa maisemissa. 2. Taas uutta ravintolaa testaamassa. Vanhemmat ja pikkuveljet kävi täällä itseasiassa mua katsomassa muutama viikko sitten samoin kun kaksi kaveria joten tekemistä on riittänyt.

1. Ehkä yks odotetuin päivä ikinä. The Weekndin konsertti. Olin ihan varma että kun Kanadaan tullaan niin The Weekndiä pitää päästä katsomaan ja vihdoin se sitten koitti. Konsertti oli tosi hyvä vaikkakin muut albumit on enemmän mun mieleen kun hänen uusin. 2. Täällä kelpaa kyllä shoppailla. Täällä on mahtavan kauppa valikoiman lisäksi myös ihan mahtava asikaspalvelu!
 1. Otettiin kaupungilla shoppaillessa pieni tauko kävelystä ja istuttiin alas kun tällainen kaveri tuli meitä moikkaamaan. 2. Kesäisillä juomilla, en millään muista mitkä juomat nämä oli mutta varmasti yhdet parhaimmista ikinä! Lämpimämpiä ilmoja on tullut odotettua pitkään ja vihdoin niitä lämpimiä päiviä alkaa ollakkin enemmän. Oon itseasiassa jo muutamaan otteeseen ottanut aurinkoa ja valitettavasti paloinkin jo kerran vaikken yleensä Suomessa pala. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera - Canon EOS 1100D
Objektiivit - Canon EF-S 18-55mm,
Canon EF 40mm f/2.8,
Sigma DG Macro 70-300mm 1:4-5.6

Kiitos kommentista! :-)