8/16/2016

WHAT'S IN MY BAG

Tuli yks päivä mieleen laukkua pakatessa etten ikinä oo tehnyt tällaista what's in my bag postausta. Rupesinkin heti tuumasta toimeen ja räpsin muutamat kuvat laukun sisällöstä. Asun tällähetkellä vielä kotona jonka takia tulee ajettua poikaystävän luo useasti. Ajomatkaa kun on kuitenkin noin 20min ei sitä väliä viitsti lähteä ajamaan muutaman tavaran takia joten laukusta yleensä löytyy kaikki tarvittava. 
Laukkuna mulla toimii Stradivariuksesta ostettu musta olkalaukku. Tää on ollut tosi kiva ja mukavan tukeva laukku. Tänne saa muutamaan lokeroon pienempää tavaraa ja tietokonekkin mahtuu mukaan. 
Tärkeimpiä juttuja mitä ensimmäiseksi laukkuun tungen on ehdottomasti lompakko, tää kun sisältää ajokortista salikorttiin ja kaikkea siltä väliltä. Kesäisin laukkuun on myös pakko napata aurinkolasit varsinkin automatkan varalle. Meikkipussissa on vähän päivästä riippuen joko kaikki meikit tai vaan muutama juttu. 
Huulirasva, huulipuna sekä käsirasva on aina matkassa.
Lisäksi laukusta löytyy aina kotiavaimet sekä autonavaimet, puhelin ja yleensä särkylääkettä.
Näiden lisäksi en lähde minnekkään ilman harjaa ja kuulokkeita. Usein matkassa on myös latureita, purkkaa sekä vesipullo. 
Mitä teidän laukuistanne yleensä löytyy ja minkälaisia jokapäivän laukkuja teiltä löytyy? :-D

1 kommentti:

Kamera - Canon EOS 1100D
Objektiivit - Canon EF-S 18-55mm,
Canon EF 40mm f/2.8,
Sigma DG Macro 70-300mm 1:4-5.6

Kiitos kommentista! :-)