11/03/2017

7X SUOSIKIT

Balmain hiuksiin jätettävä hoitoaine
Oon jo pidemmän aikaa halunnut testata Balmainin tuotteita mutten vaan koskaan ole saanut aikaiseksi. Jonkun aikaa sitten kuitenkin Sokos emotionissa oli kaikki kampaamo tuotteet hyvässä alessa joten päätin laittaa tämän hoitosuihkeen testaukseen ja hyvä että päätin. Tää tuoksuu nimittäin todella hyvältä ja mielestäni ainakin jättää hiukset mukavan tuntuiseksi ja helposti harjattavaksi. Ei siis ihan turha ostos!
Ray Ban aurinkolasit
Aurinkolasit on ehkä vähän hassut suosikit tähän aikaan vuodesta mutta ainakin mulle sattuu usein töihin ajaessa tai sieltä kotiin tullessa kirkas auringonpaiste mikä sitten haittaa ajamista. Varsinkin nyt kun aurinko laskee niin aikaisin on mulla aina aurinkolasit autossa mukana. Nämä kesällä ostetut Ray Banit on ihan lempparit niin ulkonäöltään mutta nää on myös todella hyvät lasit. Itse ainakin huomaan todella ison eron vähän laadukkaammissa aurinkolaseissa. 
Kynttilät ja jouluiset valot
Ihan suosikkeja tähän aikaan vuodesta on ehdottomasti kaikki kynttilät ja valot. Oonkin viimeaikana hankkinut vaikka mitä kynttilöitä, tuikkukuppeja ja ledvaloja. Asunnosta löytyy ledvalolaatikko minkä tekstiä saa vaihdettua ja eilen päätin ottaa esille jopa meidän ihan pienen joulukuusen missä myös loistaa valot. Eihän tätä pimeää kestä muulla kun tunnelmallisilla valoilla, onko siellä ketään muuta joka tykkää ihan hirmusti valoista ja kynttilöistä?
Madara kuorintavoide
Tämäkin oli löytö Sokos emotionin alesta hyvään hintaan. Olin lukenut tästä kuorintavoiteesta paljon hyvää ja päätin sitten laittaa tän itekkin testiin ja tää onkin ollut todella hyvä. Jättää ihon todella pehmeäksi ja raikkaaksi. Taas yksi Madaran tuote joka ei tuottanut pettymystä!
Lämpimät pipot ja lapaset
Kaikki lämpimät pipot ja hanskat sekä villasukat on ainakin täällä kaivettu esiin heti ensimmäisten nollakelien tullen. Mä olen ainakin ihan jatkuvasti jäässä joten multa löytyy kyllä varmasti hanskat, pipot ja kaulahuivit vaikken ulkona kauaa oiskaan! 
Chanel huulirasva
Yksi Italian ostoksista oli tämä ihana Chanelin huulirasva mikä onkin ollut paljon käytössä kuivien huulien pelastukseksi. 
H&M korurasia ja Malene birger meikkilaukku
Jo pitempään etsitty korurasia löytyi h&m alesta. Tää on mielestäni niin nätti tapa säilyttää koruja ja kelloja että voisin haluta tällaisen vähän isommassa koossakin. Viimeisenä vielä myös hyvään hintaan saatu Malene Birgerin meikkilaukku mitä mulla on jo nyt kaksi erivärisinä. Tää on vaan niin kätevä heittää laukkuun mukaan ja tänne saa just sopivasti kaiken tarvittavan.
Mitä mieltä ootte mun tämän hetken suosikeista? Minkälaisia suosikkeja teiltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera - Canon EOS 1100D
Objektiivit - Canon EF-S 18-55mm,
Canon EF 40mm f/2.8,
Sigma DG Macro 70-300mm 1:4-5.6

Kiitos kommentista! :-)