9/22/2016

TOISELTA PUOLELTA MAAPALLOA

 1. Tuunkohan tän 10 kuukauden aikana tottumaan ja kyllästymään näihin mahdottomiin rakennuksiin ja katuihin. 2. ja shoppailumahdollisuuksista puhumattakaan.
1&2. Ihan keskustaan mulle kestää bussilla noin 20 min ja bussiasemalle kävelee 10 minuutissa ja oonkin tehnyt näitä matkoja yllättävän paljon myös yksin. Ihanaa pistää kuulokkeet korviin ja vaan kerätä voimia bussissa shoppailua varten.
1. Naapurin Italialaisen Au pairin kanssa ollaankin jo keretty käydä kiertelemässä kaupat. 2. Arkena heitän lapset kouluun autolla, enkä voi valittaa ollenkaan vaikka koulu onkin ihan nurkan takana.
1. Kun lapset on koulussa mulle jää aikaa tehdä vähän kotitöitä sekä aikaa esim. salilla käymiseen. 2. Täällä ei ainakaan tarvi joka kerta mennä samaan ravintolaan tai baariin sillä täältä löytyy ihan mahdottomasti vaihtoehtoja.
 1. Täällä ilmat on vielä ihanan lämpimät ja syksy tuntuu muutenkin tulevan paljon myöhemmin täällä. Oonkin itseasiassa saanut lisää väriä sillä oon viettänyt paljon aikaa auringossa. Hassua sillä Suomessa en ikinä ruskettuisi enään tähän aikaan vuodesta. 2. Näitä maisemia on ihan mahdoton edes uskoa oikeiksi.
Kohta on oikeesti kulunut jo kuukausi siitä kun saavuin tänne ja oon alkanut jo ihan tosissaan sopeutua tänne. Ihanaa kun asiat alkaa olla järjestyksessä kun on hoidettu pankkiasioita, bussikorttia, salijäsenyyksiä ja sun muuta. Nyt voikin sitten taas keskittyä ihan täysillä arkeen ja etenkin viikonloppuihin. Ollaan ehditty jo tekemään niin paljon asoita etten malta edes odottaa seuraavia kuukausia. Viime viikonloppuna käytiin Draken keikalla joka oli mun ensimmäinen oikea kunnon iso konsertti ja samalla lavalla käydään varmasti katsomassa monet suuret artistit tän ja seuraavan vuoden aikana. Muuta mulle ei oikeastaan ollut vaan halusin vaan pistää vähän kuulumisia eteenpäin ja jakaa muutaman kuvan kännykästä. :-D

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näkösiä kuvia! :) Innolla ootan lisää postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle!:-) Kiva kuulla että täällä on vielä lukijoita!

      Poista

Kamera - Canon EOS 1100D
Objektiivit - Canon EF-S 18-55mm,
Canon EF 40mm f/2.8,
Sigma DG Macro 70-300mm 1:4-5.6

Kiitos kommentista! :-)